....Foredrag om populismens metoder..Lecture on the methods of populism....

....Foredrag om populismens metoder..Lecture on the methods of populism....

....

POLKOM-medlem Gunn Enli deltar fredag 17. november i paneldebatt med tittelen "Høyrepopulismens metoder". Debatten arrangeres av Universitetet i Oslo og Tankesmien Agenda, og finner sted i Universitetets aula klokken 10. 

Dette skriver arrangørene om foredraget:

"Hvordan skal vi forstå Trumps valgseier, britenes Brexit, og framgangen til tyske AfD? Er høyrepopulismen fortsatt på fremmarsj? Hva er det ved populismen som appellerer? Hva protesterer høyrepopulistene mot og hvordan mobiliserer de? Hvilken rolle spiller vår nye medievirkelighet? Fredag 17. november kl. 10.00 arrangerer Universitetet i Oslo og Tankesmien Agenda foredrag og paneldebatt i Universitetets Aula. Gjesteforelesere er Dr. Alice Marwick, foreleser i digital kommunikasjon ved prestisjetunge University of North Carolina Chapel Hill, og Dr. Catherine Fieschi fra den britiske konsulentgruppen Counterpoint". 

Etter foredraget blir det paneldebatt med professor Gunn Enli ved IMK, Cathrine Moe Thorleifsson ved Sosialantropologisk institutt, samt Marwick og Fieschi. Marte Gerhardsen, leder i Agenda, er ordstyrer under debatten. 

Les mer om Aulaforedraget og debatten her!

..

Gunn Enli will be part of a panel titled "The methods of right wing populist". The panel is hosted by the University of Oslo and the think tank Agenda, and will be held in UiOs Aula at 10 o'clock. 

....

....POLKOM-mandag om konflikt og PR..Lunchtalk on conflict and PR-theory....

....POLKOM-mandag om konflikt og PR..Lunchtalk on conflict and PR-theory....

....POLKOM-mandag om iranske journalister..Lunchtalk on Iranian journalists....

....POLKOM-mandag om iranske journalister..Lunchtalk on Iranian journalists....

Norsk
English