Gjesteforelesning: Kommunikasjonsstrategi i Travel Retail Norway

Gjesteforelesning: Kommunikasjonsstrategi i Travel Retail Norway

Mandag 17. oktober er det gjesteforelesning med Haakon Dagestad i emnet MEVIT4327 – Anvendt strategisk kommunikasjon. Haakon er kommunikasjonssjef i selskapet Travel Retail Norway (TRN) som driver taxfree-butikkene på de store norske flyplassene; OSL Gardermoen, Trondheim Værnes, Bergen Flesland, Stavanger Sola og Kristiansand Kjevik.

Det er en pågående politisk debatt om taxfree-ordningen skal videreføres. Om ordningen avvikles har TRN et problem. Hvordan jobber de med dette, hvem må påvirkes, og hvordan? Haakon skal gi oss et innblikk i det strategiske arbeidet som de holder på med i denne forbindelsen.

I tillegg til å snakke om kommunikasjonsstrategi i dette caset, vil Haakon også snakke om hvordan han kom inn i yrket. På sin CV kan han blant annet føre opp at han har vært stabssjef hos Erna Solberg og seniorrådgiver i First House. Haakon har dessuten PR-utdannelse og skal derfor også snakke om hvilke nytte han mener å ha av teoriene på feltet. Er de livsfjerne og for akademiske, eller byr de på nyttige prinsipper og sjekklister?

Vel møtt!

Mandag 17. oktober klokken 10.15-12.00 på rom 205 på Institutt for medier og kommunikasjon.

Foto: Kilian Munch

POLKOM-mandag: A Bad Workman Blames his Tweets

POLKOM-mandag: A Bad Workman Blames his Tweets

POLKOM-mandag: Politiske partier i en digitalisert tid

POLKOM-mandag: Politiske partier i en digitalisert tid

Norsk
English