POLKOM-mandag: How digital media broke citizen engagement

POLKOM-mandag: How digital media broke citizen engagement

POLKOM inviterer til lunsjmøte med Christopher Wilson førstkommende mandag 6. februar klokka 12.00. Det vil bli presentasjon i 15 minutter og deretter diskusjon i 15 minutter. Lunsjen holdes på rom 418 på IMK.

The theoretical concept of citizen engagement is under significant strain, having increasingly incorporated new forms of activity and engagement in response to the new relation relationships and interactions provoked by a digital media political ecosystem. The same can be said for the theoretical concepts of political participation and citizenship. Christopher Wilson will present a quick overview of how these three concepts have evolved and been adapted to digital media developments, and then discuss what it all means.

Christopher Wilson er stipendiat ved Institutt for medier og kommunikasjon.

Fritt oppmøte.

Vi håper å se deg til lunsj på mandag!

Støtte til forskning om innvandringsdebatten på Facebook

Støtte til forskning om innvandringsdebatten på Facebook

Disputas: Sosiale medier øker politikernes definisjonsmakt

Disputas: Sosiale medier øker politikernes definisjonsmakt

Norsk
English