Retorikk med Cheryl Glenn

Retorikk med Cheryl Glenn

Onsdag 14. september har POLKOM, i samarbeid med Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved UiO, gleden av å invitere til åpent seminar med én av USAs ledende retorikere, Cheryl Glenn fra Penn State University. Seminaret finner sted på Eilert Sundts hus: Seminarrom 847 kl 12.15-14.00 og er åpent for alle interesserte.

A leading scholar-teacher of rhetoric and writing, Cheryl Glenn is Liberal Arts Research Professor of English and Women’s Studies, John Moore Teaching Mentor, and co-founder of Penn State’s Center for Democratic Deliberation. Professorand On-Site Director of the Bread Loaf Graduate School of English, Santa Fe Campus. Over the course of her career, she has won numerous research, scholarship, teaching, and mentoring awards and has delivered lectures and workshops across North America, Europe, Asia, the Middle East, and Africa.

POLKOM-mandag: Populistisk politisk kommunikasjon

POLKOM-mandag: Populistisk politisk kommunikasjon

POLKOM-mandag

POLKOM-mandag

Norsk
English