....POLKOM-mandag 05.11 Snabbtänkt....

....POLKOM-mandag 05.11 Snabbtänkt....

Mandag den 05.11 inviterer POLKOM til lunsjseminar med Eli Skogerbø og Linn Sandberg. I sin innledning vil de snakke om prosjektet Snabbtänkt hvor over 80 forskere samarbeidet om å publisere sine analyser av det svenske valget kun 10 dager at det var avsluttet, et prosjekt de begge har bidratt til.

På prosjektet Snabbtänkt sine nettsider beskrives prosjektet som at

Med Snabbtänkt ger vi den akademiska forskningen en plattform för att snabbt och sakligt, analysera valrörelsen och ge forskarna mer plats i den allmänna debatten. Därför har vi samlat ett stort antal ledande forskare i detta unika projekt. Tio dagar efter valet publicerar vi en rapport med resultat, analyser och reflektioner från forskare med olika kompetenser. Varje forskare skriver en sida som fokuserar på partier, politiska frågor, valkampanjen, nyhetsmedier, väljare, sociala medier, visuell kommunikation, populär kommunikation eller andra aktuella frågor från valrörelsen 2018. Rapporten kommer också innehålla en sektion med reflektioner på den svenska valrörelsen från utländska forskare.

Last ned hele rapporten og les mer på her

Seminaret holdes klokken 12.00 på rom 418 på IMK og er åpent for alle.

..

On Monday the 05.10 POLKOM will host a lunch seminar featuring an introduction by Eli Skogerbø and Linn Sandberg. They will discuss the project Snabbtänkt (rough translation: quick thinking), in which over 80 academics collaborated in contributing their reflections and analyses only 10 days after the Swedish election had been concluded.

The presentation will be held at 12.00 in room 418 at IMK and is open to the public.

....Karoline Ihlebæk i paneldebatt om mainstream og motstrømsmedier..Karoline Ihlebæk in debate about mainstream and alternative media....

....Karoline Ihlebæk i paneldebatt om mainstream og motstrømsmedier..Karoline Ihlebæk in debate about mainstream and alternative media....

Ihlen intervjuet om det nye master-programmet i politisk kommunikasjon

Ihlen intervjuet om det nye master-programmet i politisk kommunikasjon

Norsk
English