Intervju med Anders Olof Larsson i Stavanger Aftenblad

Intervju med Anders Olof Larsson i Stavanger Aftenblad

Ordfører i Sandnes Stanley Wirak har varslet at han vil slutte med sosiale medier som en reaksjon på dårlig debattklima. Stavanger Aftenblad har dekket saken og intervjuer flere eksperter om politikeres bruk av sosiale medier. POLKOM-medlem Anders Olof Larsson uttaler seg blant annet basert på forskning han har gjort sammen med Eli Skogerbø hvor de har sett på ulik bruk av sosiale medier blant norske politikere.

– Hvis han velger å droppe sosiale medier på grunn av et dårlig debattklima, så kan det være en viktig markering fra en sentral politiker. Han kan absolutt lykkes med å profilere seg på å ønske en bedre debatt, og det kan oppfattes som et tydelig standpunkt, sier Anders Olof Larsson, professor ved Westerdals institutt for kommunikasjon og design på Høyskolen Kristiania.

Sammen med UiO-professor Eli Skogerbø publiserte Larsson tidligere i år en studie der forskerne blant annet konkluderte at sosiale medier er mindre viktige for region- og kommunepolitikere enn for riks- og stortingspolitikere. Wiraks utspill resonnerer med det forskerne allerede vet om hvordan lokalpolitikere tenker, ifølge Westerdals-professoren.

Du kan lese hele saken her:

....POLKOM-mandag - Alternative media, media criticism and the question of immigration..POLKOM-Monday - Alternative media, media criticism and the question of immigration....

....POLKOM-mandag - Alternative media, media criticism and the question of immigration..POLKOM-Monday - Alternative media, media criticism and the question of immigration....

Audun Beyer intervjuet av NRK om kjendiser og politikk

Audun Beyer intervjuet av NRK om kjendiser og politikk

Norsk
English