Kronikk om høyrepopulismens spøkelse

Kronikk om høyrepopulismens spøkelse

Debatten om Listhaug viser at i et demokrati er det ikke likegyldig hvilke ord vi bruker om våre politiske motstandere, skriver Raknes ved Høyskolen Kristiania i en kronikk i Dagbladet i forbindelse med Sylvi Listhaugs avgang som justis- og innvandringsminister. 

- Når folk som er motstandere av Listhaug betegner henne som «ond» gjør de høyrepopulistenes polarisering til sin egen. Det mange glemmer i disse debattene er at polarisering er en toveis prosess. At folk er provosert over Listhaug fratar dem ikke fra ansvaret om at de skal bidra konstruktivt til den offentlige samtalen. Når Sylvi Listhaug trues og krenkes i sosiale medier er det en like stor trussel mot det norske demokratiet som de ordene hun selv ytret på Facebook, skriver han videre. 

Les hele kronikken her!

Ihlen med to nye bøker om PR, retorikk og kommunikasjon

Ihlen med to nye bøker om PR, retorikk og kommunikasjon

POLKOM-mandag med Karoline Ihlebæk

POLKOM-mandag med Karoline Ihlebæk

Norsk
English