POLKOM på ICA-konferansen i Praha

POLKOM på ICA-konferansen i Praha

POLKOM er tilstede med en rekke deltakere på International Communication Associations konferanse i Praha. Årets tema er "Voices", og konferansen holdes 24. til 28. mai. 

Mona Abdel-Fadil holder innlegget "Hijacking Religion on Facebook", som med i panelet "Narrating Voice and Building Self on Digital and Social Media". 

Karoline Andrea Ihlebæk er med på å arrangere pre-konferansen "'The participatory turn' ten years later: Trust/distrust and engagement/disengagement" som holdes torsdag 24. mai. På programmet er blant andre Tine Ustad Figenschou med Oslo Met og Kjersti Thorbjørnsrud ved Institutt for samfunnsforskning. 

Øyvind Ihlen er med på å arrangere post-konferansen "Lobbying and democracy" med blant andre Ketil Raknes, Tine Ustad Figenschou og Kjersti Thorbjørnsrud på programmet. Ihlen har også paperet "Ethical grounds for public relations as organizational rhetoric" skrevet sammen med Robert L. Heath på konferansen. I tillegg er han med på å arrangere prekonferansen "Diverse voices: Authentic communication, trust, dialogue and society". 

Stipendiat Iris Beau Segers deltar med paperet "‘It’s not the refugees’ – The discursive and material construction of Dutch anti-asylum seeker centre protests across physical and digital spaces". Segers deltar også på pre-konferansen ‘From fragmentation to integration: addressing the role of communication in refugee crises and resettlement processes’ med paperet "New neighbours or a security threat? Communicating the arrival of refugees in a Dutch multicultural urban area". 

 

POLKOM-mandag om metajournalistikk og mediekritikk

POLKOM-mandag om metajournalistikk og mediekritikk

Lunsjforedrag om retorikk og politisk kommunikasjon

Lunsjforedrag om retorikk og politisk kommunikasjon

Norsk
English